Thursday, May 28, 2009

Sejenak mengimbau kembali.....

Salam...

Em..dah lama rasanya aku x update blog ni..hukhuk..kali ni nya entri x da pa2 pun..saja nk mengimbau kenangan masa kat melaka dulu..tiba2 ja teringat kenangan ketika join IU melaka dulu..:D..tp x da pa2 nk ceritakan cuma skdar gambar yg diletakkan yang akan memberi seribu satu maksud dan kenangan yg tersimpan.:)..


04/05


Biro Akademik 04/05


IU dinner 05


Mukhayam 05

05/06


Tanzim IU 05/06


BSR 05/06-Muslimin


BSR 05/06-Muslimat


Kuparoh



Sedikit sedutan..



Lepas jualan KKB..:D.


Mukhayam 06

X banyak gambar n video yg ada sbb hilang..waaa..sedihnya..ni pun amik dr cd yg dpat masa IU dinner 05 n 06 nya..:(..

tp x pa la..segalanya pasti akan terus segar dingatan diriku ini...:D...

p/s- Tiba2 byk lak komik Dik Cerdas yg perlu dibaca...TQ..hee~Senyum2 Selalu :), Ceria2 Selalu :D.

4 bunyi meow:

~mIsS_p00h~ said...

mahalnye entry Sejenak Mengimbau kembali ni Z!~ :)

ZaCKuaL said...

hehe..tu la pasal...:D..mesti akak teringat blik zaman muda2 akak kan?..heheh..

hamdan al-kandahlawi said...

aaa..

kucing mabuk dh wat entry dulu2 plak dah..hahaha

tkpa2.tggu aku wat entry pasal hang plak.mana gambo aku wei-berani hang lenyapkan aku.ahahah

Azril'Kiara said...

hamdan karaoke dgn ucop xmenahan~ hahaha